Slingerende automobilist zorgt voor levensgevaarlijke situaties op N275

Print
Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk - Een video van een automobilist die slingerend over de N275 bij Nederweert rijdt, wordt massaal bekeken op Dumpert.

De video, die op Eerste Kerstdag werd gemaakt, is al bijna 170.000 keer bekeken.

'Net goed'
Op het filmpje is te zien hoe de auto slingerend over de provinciale weg rijdt. De bestuurder rijdt ruim vijf minuten voor de automobilist die het hele tafereel filmt. ,,Dit is mega eng. Ik heb de politie gebeld en dit gaat iedere keer maar net goed”, zegt de filmer.

Ook is er te zien dat een tegenligger vol in de ankers moet gaan en dat de bestuurder de vangrail raakt. Ter hoogte van de McDonald's in Nederweert is de man door de politie van de weg gehaald. De politie laat weten dat het rijbewijs van de man is ingenomen. Hoe veel de bestuurder gedronken had kon een woordvoerder woensdag niet zeggen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →