Reünie Beatles in dromen Paul McCartney

Print
Reünie Beatles in dromen Paul McCartney

George Harrison en John Lennon, de twee overleden leden van The Beatles, zijn nog steeds belangrijk voor Paul McCartney. Dat zegt de bassist van de legendarische ‘Fab Four’ in een interview met BBC Scotland.

De inmiddels 76-jarige Paul vertelde dat hij in zijn dromen nog vaak ontmoetingen heeft met de twee overleden Beatles. „Het zou mooi zijn als The Beatles weer bij elkaar konden komen. Dat gebeurt in mijn dromen.”

Een gemis

,,Ik denk nog vaak aan George en John. Wat er met John gebeurd is, is natuurlijk vreselijk en George stierf aan een vreselijke ziekte’’, zei Paul. Hij vertelde ook nog dat hij zijn vrienden erg mist.

John Lennon werd in 1980 in New York doodgeschoten. George Harrison overleed in 2001 aan de gevolgen van kanker. Van The Beatles is naast Paul ook drummer Ringo Starr nog in leven.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →