Nieuwe eigenaar hotel Juliana Valkenburg, nieuwe exploitant hotel Vue Valkenburg

Print
Nieuwe eigenaar hotel Juliana Valkenburg, nieuwe exploitant hotel Vue Valkenburg

Afbeelding: © Juliana

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

Na 105 jaar heeft de familie Stevens afscheid genomen van Hotel Juliana in Valkenburg. Het hotel-restaurant is verkocht.

Dat meldt Horeca Advies Zuid dat de verkoop heeft begeleid. De familie wilde niet langer Juliana exploiteren en het vastgoed verkopen. Er waren meerder kandidaten voor de koop van Juliana. Uiteindelijk is het pand verkocht aan Psy-care, dat nu nog gevestigd is aan de overkant van Juliana. PSY-Care is een psychologisch centrum voor zowel basis als gespecialiseerde GGZ. Het bedrijf heeft het pand, parktuin en parkeerplaats gekocht en zal zich vestigen in het voormalige hotel-restaurant.

Hotel Vue Ook in Valkenburg is er een nieuwe exploitant gevonden voor hotel Vue. Dat hotel en de naastgelegen Caverne de Geulhem gingen vorig jaar failliet. Martin Hendricks, eigenaar van Black Label hotels wordt de nieuwe exploitant. Hendricks wil in februari het hotel openen. Eigenaar blijft Rob Matti. Hendricks doopt het hotel om tot Berghotel Vue Valkenburg een hotel met 36 kamers, restaurant en terras met speeltuin. De Sittardse ondernemer gaat alleen het hotel/restaurant bestieren. De Caverne de Geulhem blijft nog dicht.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg