Opfriscursus verkeersregels door VVN Nederweert

Print
Opfriscursus verkeersregels door VVN Nederweert

Spijker uw kennis van de verkeersregels bij. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Bent u verkeersdeelnemer wilt u graag eens bijgespijkerd worden over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden?

Voor inwoners van de gemeente Nederweert wordt een VVN opfriscursus gehouden van drie dagdelen van telkens 2 uur per dagdeel. Een voorlichter van Veilig Verkeer Nederland praat u onder het genot van een kopje koffie of thee bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, gewijzigde verkeersregels enzovoorts. Daarnaast kunnen deelnemers op basis van vrijwilligheid kiezen om een uurtje, met de eigen auto, te gaan rijden met een rijinstructeur, die tijdens en na de rit praktische tips geeft om de rijprestaties te verbeteren. Dit heeft geen gevolgen voor het rijbewijs.

De cursus vindt plaats op de donderdagavonden 14, 21 en 28 maart van 20.00 tot 22.00 uur in Nederweert. Er is plaats voor maximaal 45 deelnemers.

Info: nederweert@vvnregio.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →