Opening Cultuurhuis Landgraaf

Print
Opening Cultuurhuis Landgraaf

Vrijwilligers zetten maandenlang de schouders onder de verbouwing van de voormalige Heilige Familiekerk. Afbeelding: Eigen foto

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Na maanden slopen, timmeren, verven en uren denkwerk is zaterdag 12 januari de officiële opening van Cultuurhuis Landgraaf aan de Veldstraat 19.

Een droom die al vroeg in het nieuwe jaar werkelijkheid wordt voor Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide, initiatiefnemer om de kerk van de Heilige Familieparochie te kopen en te verbouwen naar Cultuurhuis Landgraaf. Daarmee heeft de fanfare na jaren namelijk voor het eerst een eigen thuishonk. De vrijwilligers van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide en Fluit- en Tambourcorps St. Paulus, toekomstig gebruikers van het Cultuurhuis, zetten maandenlang samen hun schouders onder deze verbouwing.

Aanmelden voor de opening op zaterdag 12 januari om 19.00 uur kan via info@cultuurhuislandgraaf.nl. Daags erna, zondag 13 januari, is een open dag tussen 11.00 en 17.00 uur. Van 13.00 tot 15.00 uur staat Blech Mich op het podium. Verder zijn er die dag optredens van andere toekomstige gebruikers van het nieuwe Cultuurhuis.

Het adres van Cultuurhuis Landgraaf is Veldstraat 19 – Landgraaf. De entree is op beide dagen gratis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →