Heerlenaren blikken terug op 2018

Michel Huisman is zondag te gast bij 'Dit was 2018'.

Michel Huisman is zondag te gast bij 'Dit was 2018'.© Bas Quaedvlieg

Tijdens 'Dit was 2018' blikken Heerlenaren terug op het jaar 2018. Onder meer kunstenaar en Maankwartier-ontwerper Michel Huisman en Raymond Vlecken, burgemeester van Landgraaf, zijn te gast.

Redactie

Verder geeft cabaretduo Peul Jan een reprise van zijn oudejaarsconference die vrijdag in het Theater Heerlen plaatsvond en is Mitch Valize, de handbiker die dit jaar Nederlands kampioen en derde op het WK werd, te gast. Ook blikken Lysoina Vigelandzoon, die in de finale van Miss Benelux stond, oud-politicus en toneelschrijver Jo Braeken en Limburger-journalist Frank Benneker terug op het bijna voorbije jaar, draagt Wiel Verheesen een column voor en verzorgt de band WeZienWel muzikale intermezzo's.'Dit was 2018' vindt zondag 30 december vanaf 15;00 uur plaats bij café Pelt aan het Pancratiusplein 48 en is gratis toegankelijk.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee