Meerdaags Wandelevenement Venray zoekt vrijwilligers

Print
Meerdaags Wandelevenement Venray zoekt vrijwilligers

Het Meerdaags Wandelevenement Venray wordt in 2019 met een dag uitgebreid. Afbeelding: via organisatie

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De organisatie van het Meerdaags Wandelevenement Venray, dat in 2018 voor het eerst werd gehouden, rekende op 500 deelnemers. Het werden er bijna 1100. Vanwege de populariteit wordt het evenement in 2019 met een dag uitgebreid.

De tweede editie vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni. “Tijdens de eerste editie hebben ruim 40 vrijwilligers ons geholpen. Door deze uitbreiding zijn wij op zoek naar extra handjes die ons willen helpen om Venray op de wandelkaart van Nederland te zetten”, aldus een van de organisatoren. “Wij zijn met name nog op zoek naar BHV’ers, EHBO’ers, fotografen, gecertificeerde verkeersregelaars en vrijwilligers voor de routecommissie, promotieteam en secretariaat. Ook niet gecertificeerde wandelregelaars zijn welkom.”

“Met slechts een paar uur vrijwilligerswerk kun je al een belangrijke bijdrage leveren aan ons evenement. Het is niet alleen erg leuk voor het opdoen van nieuwe sociale contacten en nieuwe leerervaringen, maar je zorgt uiteindelijk ook voor een glimlach op de gezichten van de vele wandelaars.”

“Speciale aandacht vragen wij voor vrijwilligers die ons promotieteam willen vormen. Wij zijn van plan om dit jaar een paar grote wandelevenementen, koopzondagen, beurzen etc. te gaan bezoeken om de wandelaars die daar rond lopen kennis te laten maken met ons evenement. Hiervoor zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste dames of heren die het leuk vinden om ons evenement te promoten.”

Vrijwilligers ontvangen voor hun bijdrage een lunchpakket, en consumpties tijdens het evenement en een feestelijke afsluiting met een gratis hapje en drankje in Zaal Zeven in Venray.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@wandelevenementvenray.nl of het aanmeldformulier invullen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →