Oogcafé opent in januari de deuren in ’t Paradies in Roermond

Print
Oogcafé opent in januari de deuren in ’t Paradies in Roermond

Mensen met oogproblemen kunnen elkaar ontmoeten in het Oogcafé.

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In MFC ’t Paradies aan de Munsterstraat 61 in Roermond opent binnenkort het Oogcafé de deuren, een ontmoetingsplek voor mensen met oogproblemen.

Zij kunnen elkaar iedere eerste dinsdag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur, ontmoeten en bijpraten, ervaringen uitwisselen en info krijgen. Doel is het treffen van lotgenoten waarbij men elkaar kan informeren over de vele mogelijkheden en hulpmiddelen die tegenwoordig voor mensen met oogproblemen ter beschikking staan, ook op hobby- en sportgebied.

“De eerste bijeenkomst van het Oogcafé is op 22 januari en is bedoeld om kennis met elkaar te maken en wensen kenbaar te maken, zodat we daar in de toekomst invulling aan kunnen geven. Niet-leden en geleidehonden zijn welkom”, aldus een van de initiatiefnemers.

De entree is gratis, evenals koffie en thee. Indien nodig worden bezoekers naar de zaal begeleid door een van de gastheren of vrouwen.

Meer informatie is te vinden op de website van de landelijke Oogvereniging, de initiatiefnemer van het Oogcafé.

Meer info: John Snijkers, voorzitter Oogvereniging Limburg, tel. 06-20248377. E-mail: limburg@oogvereniging.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →