Dagkapel parochie St. Severinus in Grathem ingezegend

Print
Dagkapel parochie St. Severinus in Grathem ingezegend

De dagkapel is in zijn geheel tot stand gekomen door de vrijwillige inzet van enkele inwoners die zich nauw betrokken voelen bij de kerk.

Grathem -

De dagkapel van de parochie St. Severinus in Grathem is op eerste kerstdag officieel in gebruik genomen. Aansluitend aan een muzikale hoogmis voor Kerstmis, met medewerking van het parochiekoor en een afvaardiging van harmonie St. Agatha, zegende pastoor Marcus Vankan de kapel en het beeld van Maria in.

De dagkapel is in zijn geheel tot stand gekomen door de vrijwillige inzet van enkele inwoners die zich nauw betrokken voelen bij de kerk. Iedere vrijwilliger heeft met zijn eigen specialiteiten een steentje bijgedragen aan het tot stand komen ervan.

De dagkapel is dagelijks vanaf 11.00 uur geopend en geeft een blik op het interieur van de monumentale kerk van de Heilige Severinus.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →