Nieuw wandelevenement in Venlo: Wanderlust

Print
Nieuw wandelevenement in Venlo: Wanderlust

Afbeelding: ING Image

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Venlo is een wandelevenement rijker: Wanderlust. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 19 januari.

„Wanderlust is een experimentele wandeltocht waarbij, met uitzondering van het vertrekpunt, niets vast staat. De route en inhoud van de wandeling zijn onbekend en worden in grote mate bepaald door toeval, én twijfel. Wandelaars die mee lopen spelen mogelijk een actieve rol tijdens de wandeling, mogelijk ook niet. Wanderlust is géén muziektheater, gesamtkunstwerk of alternatieve pelgrimage. Het is een wandeling als geen ander. Met andere woorden. Laat je verrassen”, aldus de initiators, zangeres Babs van Bree en cultuurmaker Eric Lamers.

De eerste editie van Wanderlust vindt plaats op zaterdag 19 januari. Deelnemers verzamelen zich op de Oude Markt voor Theater de Maaspoort. De wandeling gaat om 20.00 uur van start.

Deelname is aan het wandelevenement is gratis, giften achteraf vrijblijvend. Aanmelden is wel verplicht. Klik hier voor meer info en gratis tickets.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →