IJshockeyers Eaters moeten door verlies op herhaling tegen Den Haag

Print
IJshockeyers Eaters moeten door verlies op herhaling tegen Den Haag

Afbeelding: Orange Pictures/Patrick Dolkens

Geleen -

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben zondagavond verloren op bezoek bij Hijs Hokij Den Haag (6-4), waardoor een derde duel nodig is om uit te maken wie zich plaatst voor de finale van de beker.

In De Uithof in Den Haag kwam Eaters al vroeg op voorsprong door een treffer van Lars van Sloun, in een duel dat boeide van de eerste tot de laatste minuut. De eerste periode werd afgesloten met een 3-2 voorsprong voor Den Haag, dat zich herstelde van de vroege achterstand. Lukasz Bartak maakte de tweede treffer voor Eaters.

Na de tweede periode stond er, net als in het eerste duel van de best-of-three serie, een 4-4 stand op het bord. Doelpunten van Eaters werden gemaakt door Nick Verschuren en Jord Smit. In het laatste bedrijf was dit keer Den Haag de sterkste, waar een dag eerder Eaters nog de beslissing forceerde in de slotminuten.

Lees ook: Geleense ijshockeyers dromen van finale: ‘We zijn een stuk sterker’

Woensdagavond staat het derde en beslissende duel op het programma in Glanerbrook in Geleen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →