Molenhoekse vertelt over Dak van Afrika

Molenhoekse vertelt over Dak van Afrika

Ammy Uien vertelt bij stichting CAM over haar reis naar het Dak van Afrika

Molenhoek / Mook / Middelaar / Groesbeek / Plasmolen -

Wereldreiziger en Afrikakenner Ammy Uien uit Molenhoek deelt op verzoek van stichting Culturele Activiteiten Molenhoek (CAM) op woensdag 9 januari in haar woonplaats de ervaringen die zij opdeed tijdens de reis naar het ‘Dak van Afrika’.

De hoogste berg van Afrika is de Kilimanjaro in Tanzania. De reus steekt 6 kilometer boven zijn omgeving uit met de kenmerkende sneeuwlaag rond de top. Jaarlijks beginnen duizenden aan de tocht, maar nog niet de helft komt boven. Er zijn verschillende routes naar de top met onderweg veel bijzondere natuur, maar ook gevaren.

De bijeenkomst in de sacristie van de kerk aan de Stationstraat in Molenhoek begint om 20.00 uur. Entree 6 euro. Vrienden van CAM betalen 3 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen