SCH!K nieuw recept voor avond smakelijk lachen

Print
SCH!K nieuw recept voor avond smakelijk lachen

Rob van Elst is als Dik dun Unmundige artiest op ‘Sch!k’ bij CV De Erdmennekes in Nieuw Bergen.

Afferden / Siebengewald / Aijen / Nieuw-Bergen / Noord-Limburg -

Zo nu en dan moet je bijsturen om op de juiste koers te blijven. De Bergense carnavalsvereniging De Erdmennekes weet daar alles van. De organisatie van de pronkzitting zag dat de animo voor de bonte avonden tanende was en bedacht een alternatief. Op zaterdag 2 februari presenteert De Erdmennekes een avond die symboliek staat voor Sjiek, Culinair, Humoristisch, Indrukwekkend en Kwats. SCH!K dus!

SCH!K is een avond vol amusement, overheerlijke gerechtjes en een goed glas bier, wijn of fris. Wat wil je nog meer tijdens een avondje uit? ,,De bezoekersaantallen van de Pronkzitting van de Erdmennekes liepen drastisch terug. Vorig jaar heeft de Bergse carnavalsvereniging dan ook géén Pronkzitting meer gehouden. Wel hebben zij toen al aan de carnavalisten uit het Erdmennekesriek beloofd terug te komen met iets nieuws, een vervanger! Daaruit is ‘SCH!K’ geboren,” vertelt commissievoorzitter Wendy van de Ven. ,,SCH!K dekt volledig de lading, want precies dat is wat we de bezoekers te bieden hebben”, vervolgt Van de Ven terwijl ze er zelf al zichtbaar schik van heeft. ,,We hebben Joekskapel Efkes Wachte, het Joekskoor én fanfare Les Montagnards gevraagd om zich van hun beste kant te laten zien tijdens deze bijzondere avond, zowel individueel als in diverse samenstellingen”, vertelt commissielid John-Paul van As. Er zijn optredens van het Duitse Vrouwenpoort Goch, topbuutreedners als Rob Scheepers (bekend van o.a. Padoem Patsss, ‘de oneliner show’ op NPO3 en de rubriek ‘De week in oneliners’ die hij elke vrijdag brengt op Radio Veronica) en meervoudig kampioen Rob van Elst alias ‘Dik dun Unmundige’ uit Groesbeek.

Wendy van de Ven vertelt: ,,Het is géén pronkzitting. Het is een compleet nieuw concept. De bezoekers nemen namelijk plaats in sfeervolle zitjes en worden deze avond getrakteerd op , culinaire gerechtjes! En wat ook anders is, is de complete ambiance en presentatie. ”

Kaarten voor ‘SCH!K’ kosten 17,50 euro per stuk (incl. culinaire gerechtjes) en zijn op zaterdag 5 januari tussen 12.11 – 14.11 uur te koop bij Slijterij de Toren in winkelcentrum Mosaïque in Nieuw Bergen. Vanaf 7 januari zijn de kaarten verkrijgbaar bij Autobedrijf Van de Ven, Optisport Den Asseldonk en Boerderijwinkel Cornelissen. De 250 kaarten worden verkocht op stoelnummer. Groepen doen er goed aan hun kaarten gezamenlijk te kopen. Klik hier voor meer informatie over SCH!K.

Externe links