Oudejaarsavond in Limburg: druk, maar geen grote incidenten

Print
Oudejaarsavond in Limburg: druk, maar geen grote incidenten

Afbeelding: iStock

Oudejaarsavond is in Limburg verlopen zoals tijdens eerdere jaarwisselingen. De hulpdiensten hadden het druk, maar er waren voor zover bekend geen grote incidenten.

Dat concludeert een woordvoerster van de politie in een tussenbalans om 01.00 uur. De hulpdiensten hebben het volgens de woordvoerster druk met opstootjes, onenigheden en kleine brandjes, maar dat is vergelijkbaar met eerdere jaarwisselingen.

Eerder op oudejaarsavond meldde de politie in een tweet wel veel telefoontjes binnen te krijgen van mensen die vuurwerkoverlast melden. Vuurwerk afsteken mag nog tot 02.00 uur vannacht.

Dinsdagmiddag verwacht de politie een totaalbeeld te kunnen geven van hoe de jaarwisseling in Limburg is verlopen.

Brand

Een incident dat eruit springt deze oudejaarsavond, is de brand in een appartementencomplex in Venlo. De politie vermoedt dat die brand veroorzaakt is door vuurwerk. Bij de brand op de derde etage raakte niemand gewond. De brandweer heeft het vuur geblust.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →