Steekpartij Heel: slachtoffer probeerde ruzie te sussen

Print
Steekpartij Heel: slachtoffer probeerde ruzie te sussen

Onderzoek na het steekincident in Heel Afbeelding: De Limburger

Heel -

De man die in de nieuwjaarsnacht gewond raakte door een steekpartij op een vakantiepark in Heel, probeerde een ruzie te sussen.

De steekpartij vond plaats tijdens een feestje in een huis op het vakantiepark aan de Schuttersheide. Drie mannen van 23 tot 26 jaar oud zijn aangehouden en worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

De politie gaat er van uit dat de drie verdachten ruzie met elkaar kregen en dat het slachtoffer tussenbeide kwam. Daarna zou hij zijn neergestoken. Zodra het slachtoffer verhoord kan worden moet daar meer duidelijkheid over komen.

Volgens de politie was er ook drank in het spel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen