Huijbregts wint nipt strijd om kijkers

Print
Huijbregts wint nipt strijd om kijkers

Afbeelding: BNNVARA

Marc Marie Huijbregts heeft met zijn oudejaarsconference Marc Marie Onderweg Naar Morgen de best bekeken oudejaarsconference van 2018.

De DWDD-tafelheer trok 1.477.000 kijkers en eindigde daarmee op de vierde plaats in de top 25 van de dag. Daarin staat hij één plek boven de oudejaarsconference van Guido Weijers, waar 40.000 kijkers minder naar keken. Dat meldt Stichting Kijkonderzoek dinsdag.

Aftelmoment

Het Nationaal Aftelmoment op NPO1 werd door bijna 3,4 miljoen mensen gezien en was daarmee het best bekeken programma van de avond. Daarna volgt het NOS Journaal van 20.00 uur met 1,6 miljoen. De Wereld Draait Door Oud en Nieuw sluit de top 3 af met ruim 1,5 miljoen kijkers.

De cijfers van het Nationale Vuurwerk, dat tijdens de jaarwisseling werd uitgezonden door RTL, waren met dinsdagmiddag met 744.000 mensen nog niet helemaal up-to-date. ,,In verband met de gelijktijdige uitzending van het Nationale Vuurwerk op alle zenders van RTL zijn de cijfers voor dit programma nog niet correct aan de betreffende zenders van RTL toegekend”, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →