Ook straat in Gronsveld mag ton verdelen

Print
Ook straat in Gronsveld mag ton verdelen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld -

Een van de ‘Buurt-Tonnen’ van de Postcodeloterij is dinsdag in Gronsveld gevallen. Bewoners van de Keenkestraat die een lot hebben, mogen 100.000 euro verdelen.

Dezelfde prijs viel eerder op de dag ook al in Schinveld en in Roermond. Een prijs van een miljoen euro viel in Sevenum.

Hoeveel mensen er meespelen op de postcode 6247 EJ in Gronsveld is niet bekend.

Lees ook:Big Benny grijpt net mis in Postcodeloterij

De Postcodekanjer van 53,9 miljoen euro viel in het Groningse dorpje Glimmen, dat 1115 inwoners telt. Deelnemers met de winnende postcode (vier cijfers en twee letters) verdelen de helft van de hoofdprijs, 26,95 miljoen euro. De andere helft wordt verdeeld onder de andere inwoners van Glimmen die meespelen.

Vorig jaar viel de PostcodeKanjer in het Friese Eastermar, het geboortedorp van het wereldberoemde topmodel Doutzen Kroes.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen