Postcode Loterij blijft maar uitdelen in Limburg

Print
Postcode Loterij blijft maar uitdelen in Limburg

Afbeelding: ANP Kippa

Noord-Limburg / Midden-Limburg / Zuid-Limburg -

Limburg is op nieuwjaarsdag royaal in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Overdag werden al de nodige tonnen uitgedeeld en in de avond wonnen vijftig inwoners van Geleen ieder 500 euro bij het tv-programma Miljoenenjacht.

Daarnaast namen de Geleners een hippe luidspreker en een verblijf in een vakantiepark mee naar huis. Ze hadden dat te danken aan een plaatsgenoot, die in de eerste ronde van het spelprogramma van de Postcode Loterij een vraag als eerste goed beantwoordde.

Verdelen

Eerder op nieuwjaarsdag werden andere Limburgse straten al verrast. In Schinveld, Gronsveld en Roermond mochten Postcode Loterij-deelnemers 100.000 euro verdelen, in de Sevenumse Zadelmakerstraat viel de Super Postcodeprijs van één miljoen. De absolute hoofdprijs, de ‘Kanjer’ van 53,9 miljoen, wordt verdeeld onder inwoners van het Groningse dorpje Glimmen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen