Postcode Loterij blijft maar uitdelen in Limburg

Print
Postcode Loterij blijft maar uitdelen in Limburg

Afbeelding: ANP Kippa

Noord-Limburg / Midden-Limburg / Zuid-Limburg -

Limburg is op nieuwjaarsdag royaal in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Overdag werden al de nodige tonnen uitgedeeld en in de avond wonnen vijftig inwoners van Geleen ieder 500 euro bij het tv-programma Miljoenenjacht.

Daarnaast namen de Geleners een hippe luidspreker en een verblijf in een vakantiepark mee naar huis. Ze hadden dat te danken aan een plaatsgenoot, die in de eerste ronde van het spelprogramma van de Postcode Loterij een vraag als eerste goed beantwoordde.

Verdelen

Eerder op nieuwjaarsdag werden andere Limburgse straten al verrast. In Schinveld, Gronsveld en Roermond mochten Postcode Loterij-deelnemers 100.000 euro verdelen, in de Sevenumse Zadelmakerstraat viel de Super Postcodeprijs van één miljoen. De absolute hoofdprijs, de ‘Kanjer’ van 53,9 miljoen, wordt verdeeld onder inwoners van het Groningse dorpje Glimmen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen