Snertwandeling door het Weerterbos

Genieten van de natuur en erwtensoep. © NMC De IJzeren Man

Lekker wandelen en daarna bijkomen met een kop erwtensoep? Dat kan op zondag 20 januari bij de snertwandeling die ditmaal naar het Weerterbos voert.

Frank Heythuysen

Deelnemers kunnen kiezen uit een viertal routes, met een lengte van 4 km tot 11 km. Deze routes zijn eventueel te koppelen. De routes worden gelopen aan de hand van een beschrijving en voeren langs De Oude Graaf, het Grenskerkmonument, de Grashut en de Uitkijktoren en gaan hoofdzakelijk door bosgebied. De start is tussen 10.00 uur en 12.00 vanuit Wandel- en Fietscafé Peerkesbosch, aan de Heugterweg 2 in Nederweert. De kosten bedragen 5 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 2,50 euro. Graag aanmelden bij Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man, tel. 0495-524893, of e-mail: bert.timmermans@upcmail.nl Na afloop kunnen deelnemers genieten van snert met brood en spek.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal