Weert Collecteert! nu ook in Laar, Laarveld en Hushoven

Print
Weert Collecteert! nu ook in Laar, Laarveld en Hushoven

Voortaan komt in Weert nog maar één collectant aan de deur voor 20 goede doelen. Afbeelding: Weert Collecteert!

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

In de tweede week van april wordt voor de derde keer de gezamenlijke collecte voor 20 landelijke goede doelen en fondsen gehouden door Weert Collecteert!

Tot nu toe was Weert Collecteert! in de gehele gemeente Weert actief, behalve in Stramproy, Tungelroy en Laar, Laarveld en Hushoven. Vanaf 2019 is er een uitbreiding van het collectegebied van Weert Collecteert! ontstaan door het samengaan van de organisaties van de Goede Doelen Week Laar met Weert Collecteert! Dit betekent dat Weert Collecteert! vanaf nu ook actief is in Laar, Laarveld en Hushoven. Groot voordeel van de gezamenlijke collecte voor de inwoners van Weert is, dat er nu nog maar één in plaats van 20 keer een collectant aan de deur komt. Evenals voorgaande jaren wordt in de eerste week van april op elk huisadres in Weert een envelop bezorgd met daarin het donatieformulier met uitleg over de collecte én een formulier dat een éénmalige machtiging mogelijk maakt. Een gift in contant geld blijft ook mogelijk. De collecteweek is van 8 tot en met 12 april. Meer info is hier te vinden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu