Winterbarbecue ten bate van Stichting Kumi

Print
Winterbarbecue ten bate van Stichting Kumi

Trek warme kleren aan voor de winter barbecue. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Swalmen -

Barbecueën in de winterse buitenlucht en daarmee het goede doel steunen?

Op zaterdag 19 januari staat er een nieuwe activiteit voor stichting Kumi op de agenda: een winterbarbecue. op het terrein van Stichting Emmaus Perspectief, Hoeve Genoenhof, Naborchweg 1 in Swalmen. De muzikanten van Steady State zorgen voor de muzikale omlijsting met authentieke muziek uit de sixties. De winterbarbecue vindt plaats in de buitenbar op de binnenplaats. Spreekt voor zich dat warme kleding wordt aanbevolen. De barbecue begint om 19.00 uur en de kosten zijn € 29,50 per persoon (inclusief barbecue en consumpties ) tot 22.00 uur. Ná 22.00 uur zijn de kosten voor de consumpties voor eigen rekening. Opgeven kan tot 12 januari via mail: jose@kumihospital.nl

Stichting Kumi Hospital Uganda

Stichting Kumi Hospital Uganda is in 2004 opgericht door Steffie Mooren. Zij is als verloskundige verbonden aan de Verloskundigenpraktijk Roermond. Directe aanleiding voor de oprichting van de stichting waren de ervaringen die ze opdeed tijdens een vrijwillig werkbezoek aan het Kumi Hospital in de zomer van 2003. Ze werd toen geconfronteerd met een hoge moeder- en kindersterfte als gevolg van chronische armoede en structureel gebrek aan geld en zorg in Uganda. De stichting Kumi Hospital heeft als doel het verbeteren van de verloskundige zorg in het plaatselijke ziekenhuis en de regio.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu