Roop Oët aftrap vastelaovend in Poerkerpaviljoen

Print
Roop Oët aftrap vastelaovend in Poerkerpaviljoen

Op 18 januari is de kaartverkoop voor de Roop Oët en de Buute-aovend. Afbeelding: John Lenders

Hout-Blerick -

De Poerker viert ook dit jaar vastelaovend in de feesttent. De eerste activiteit in het Poerkerpaviljoen is de Roop Oët op zaterdag 2 februari.

Op deze avond wordt, zoals de naam al verraadt, het nieuwe prinselijk trio van Hout-Blerick uitgeroepen. Optredens zijn er van Marleen Rutten, Bjorn en Mieke en de band Khick. Kaarten kosten 15 euro en zijn vrijdag 18 januari vanaf 20.00 uur te koop bij café ’t Getske.

Op deze avond is tevens de kaartverkoop voor de Buute-aovend op 13 februari verkrijgbaar; tickets kosten 12,50 euro. In de buut verschijnen Rob van Elst en Hub Stassen. Verder treden de Poerketjes op, wordt het jeugdgezelschap voorgesteld, is er muziek van Plus Ellef en 2 kier 2 en variété van Neutjesrang.

Inmiddels is het trio raoje gestart. Raadformulieren liggen in de Hout-Blerickse cafés, meedoen kost 1 euro. De winnaar krijgt het volledige inlegbedrag.

Het Poerkerpaviljoen komt ook dit jaar op de parkeerplaats bij eetcafé de Elze aan de Baarlosestraat.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen