Dialoog met mantelzorgers Beesel

Print
Dialoog met mantelzorgers Beesel

Gemeente en steunpunt willen de behoeften van mantelzorgers in kaart brengen. Afbeelding: ING Image

Reuver / Beesel -

Het Steunpunt Mantelzorg Beesel gaat eind deze maand met mantelzorgers uit de hele gemeente in gesprek om hun vragen en behoeften in kaart te brengen.

In samenwerking met de gemeente Beesel worden hiertoe twee dialoogbijeenkomsten gehouden. Bij deze rondetafelgesprekken kunnen telkens maximaal twaalf mantelzorgers aanschuiven. Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en aan te geven wat nodig is bij het verlenen van zorg en ondersteuning.

De eerste dialoogbijeenkomst is op dinsdag 29 januari van 18.00 tot 20.30 uur in zalencentrum De Schakel, de tweede op 31 januari van 13.30 tot 16.00 uur in café-zaal De Paerssjtal in Offenbeek.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die langdurig en onbetaald zorgt voor een chronisch zieke partner, gehandicapt kind, vader of moeder, broer, zus, goede vriend(in) of buurtgenoot.

Aanmelden kan nog tot 21 januari per e-mail via mantelzorg@beesel.nl of telefonisch: 077-4749292. Vermeld uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en datum.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu