Computercursussen in wijkgebouw Keenter Hart

Print
Computercursussen in wijkgebouw Keenter Hart

Spijker uw computerkennis bij in Keenter Hart. Afbeelding: Getty Images

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Binnenkort wordt er weer gestart met nieuwe computercursussen in wijkgebouw Keenter Hart in Weert.

Er starten in korte tijd meerdere cursussen op verschillende dagen en tijdstippen, te weten: Beginnerscursus Windows10, Vervolgcursus Windows10 en werken met de Tablet (iPad en Android). De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal zeven cursisten en twee begeleiders. De lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist maakt gebruik van zijn eigen laptop of tablet, zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden. Er wordt gewerkt met gestructureerde lesboeken, oefenbestanden en naslagwerken. Ook krijgen de cursisten huiswerk mee om thuis verder uit te werken.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de coördinator/contactpersoon computercursussen Keenter Hart, via tel. 06-14282902 of per email computercursuskh@vw.puntwelzijn.nl. Inschrijfformulieren en informatie flyers zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van punt welzijn in de Beekstraat en in het wijkgebouw Keenter Hart, aan het Sint Jozefskerkplein 3 in Weert. Er bestaat ook de mogelijkheid om met kleine computerproblemen de instuifmiddag te bezoeken, op de donderdag en op afspraak met de computerspecialist (tel. 06-14282902)

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu