‘Wetse Nag?’ met Sound Express krijgt vervolg

Print
‘Wetse Nag?’ met Sound Express krijgt vervolg

De Sound Express Reunion Band komt weer bijeen. Afbeelding: Bart Douben

Tegelen -

‘Wetse Nag?’ gaat op herhaling. De nostalgische muziekavond met de Sound Express Reunion Band krijgt een vervolg op zaterdag 30 november.

De eerste editie op 15 september was een doorslaand succes. Het begon al bij de voorverkoop, drie maanden eerder: binnen luttele uren waren alle kaarten uitverkocht. De reacties na afloop van het concert in de Haandert waren unaniem lovend. Het publiek werd door Sound Express, met Bart Houtermans als gastzanger, mee terug genomen naar de jaren tachtig van de vorige eeuw, toen de band vooral in Tegelen furore maakte.

De bandleden en organisatoren waren het er al snel over eens dat het niet bij een eenmalige ‘memory trip’ mocht blijven. Ook de tweede editie zal plaatsvinden in de theaterzaal van de Haandert. Nadere informatie over het programma en de kaartverkoop volgen binnenkort.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu