Fortuna toch nog op trainingskamp naar de zon

Print
Fortuna toch nog op trainingskamp naar de zon

Fortuna tijdens de eerste training van dit seizoen, destijds bij Sporting Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna Sittard reist komende zaterdag alsnog af naar de zon voor een trainingskamp in Alfaz del Pi in de Spaanse provincie Alicante.

Voor de kerst leek het er nog op dat Fortuna de winter in Nederland zou doorbrengen, maar op de valreep is alsnog besloten om naar de Spaanse zon af te reizen zodat de Sittardenaren zich onder de beste omstandigheden kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft. In totaal nemen Eijer en Hofland en Aelbrecht 21 spelers mee. Enkel de revaliderende keeper Rowen Koot blijft in Nederland, zijn plek wordt ingenomen door Tijn Becker, de doelman van onder negentien.

Fortuna reist zaterdag af naar Alicante en keert volgende week donderdag weer terug. Fortuna zal ter plekke ook een oefenwedstrijd spelen. De tegenstander van dat duel is echter nog niet bekend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu