Sportieve start van 2019 met Kranenbroeker Bosloop

Print
Sportieve start van 2019 met Kranenbroeker Bosloop

Kilometers maken in natuurgebied Kranenbroek. Afbeelding: Recreatiesport Vereniging Kranenbroek.

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Hardloopliefhebbers die het jaar sportief willen beginnen kunnen zondag 13 januari kilometers maken bij de eerste Kranenbroeker Bosloop van het nieuwe jaar.

Op zondag 13 januari vindt de vijfde loop van de Kranenbroeker Bosloopserie 2018-2019 plaats in natuurgebied Kranenbroek in Echt. Om 10.30 uur klinkt het startschot. Een kwartier voor de start van de bosloop kan worden deelgenomen aan de warming-up. Het uitgezette parcours van 2,5 km voert over landwegen en bospaden. De organisatie is in handen van Recreatiesport Vereniging Kranenbroek. Inschrijven voor de Bosloop is mogelijk tot 10.00 uur bij de schuilhut nabij de ingang van natuurgebied Kranenbroek.

Het programma is als volgt:

•10.00 uur: warming up onder leiding van een erkend trainer

•10.15 uur: start 1 km jeugdloop

•10.30 uur: start 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km.

Het inschrijfgeld voor de jeugd tot en met 12 jaar bedraagt € 1 en voor lopers/loopsters van 13 jaar en ouder is het inschrijfgeld € 2. De volledige uitslag wordt spoedig na de wedstrijd bekend gemaakt op de website van Recreatiesport Vereniging Kranenbroek.

Meer informatie vind je hier.