Dit jaar een derde Max Verstappen-tribune bij GP van Oostenrijk

Print
Dit jaar een derde Max Verstappen-tribune bij GP van Oostenrijk

Max Verstappen scheurt voorbij de tribune vol met fans op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Afbeelding: Getty Images

De populariteit van Max Verstappen kent geen grenzen. Er verrijzen steeds meer speciale Max Verstappen Tribunes langs de racecircuits in Europa. Bij de Grand Prix van Oostenrijk is er dit jaar zelfs een derde tribune bijgekomen waar de Nederlandse fans hun Formule 1-idool kunnen volgen. De coureur van Red Bull won afgelopen jaar de race op de Red Bull Ring.

Tribunevakken voor de fans van de coureur zijn er ook op circuit Spa-Francorchamps bij de Grand Prix van België en op de Hungaroring bij de Grand Prix van Hongarije. Verstappen was zelf betrokken bij het selecteren van de tribunes, zodat zijn fans het beste zicht op de actie hebben.

Ongelooflijk

,,Het is ongelooflijk dat er zoveel Nederlandse fans naar deze circuits afreizen om mij aan te moedigen. Dat is echt super om te zien! Helemaal als het zoveel oranje is en nog wel allemaal bijeen op mijn eigen tribune’’, aldus Verstappen op de website Verstappen.nl. ,,Ik hoop dit jaar ook weer op die steun te mogen rekenen.’’

Elke GP kans op 100 euro!

Speel gratis mee met het Formule 1-spel

Voorspel bij elke Grand Prix de uitslag en maak kans op mooie prijzen. De 1e plaats is goed voor 100 euro, de 2e plaats is 50 euro en 3e plaats is 25 euro.

> delimburger.nl/f1