Buuttefinale exclusief te zien bij De Limburger

Print
Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - Op vrijdag 11 januari treden 7 buuttereedners op in de finale van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap. De Limburger zendt ’s avonds live de prijsuitreiking uit op haar Facebook-pagina en haar website. Vanaf zondag 13 januari 11:11 uur kun je op de website van De Limburger exclusief een ruime samenvatting zien van de complete finale met alle hoogtepunten.

Maar er is nog méér…!

Vrijdag 11 januari - De finale
In de krant worden alle 7 finalisten uitgelicht. Wat is de historie van de buuttereedner en met welke buut verschijnt hij of zij dit jaar in de ton?  

Vrijdag 11 januari - Livestream
Rond 23.00 uur start een livestream van de altijd spannende prijsuitreiking van de finale. Volg het LIVE op onze Facebook-pagina, de site of nieuwsapp.

Zondag 13 januari – Samenvatting
Om klokslag 11:11 uur publiceren we een ruime samenvatting van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen. Dit beeldverslag zal ongeveer een half uur duren en bevat de leukste momenten van alle finalisten.

Maandag 14 januari – Interview winnaar
Wat is de kracht van de winnende buut en hoe voelt de winnaar of winnares zich? Dat zijn de grote vragen die beantwoord worden in een uitgebreid interview in de krant en online. 

Donderdag 17 januari – Podcast over Buuttereednen
Jos van den Camp blikt in zijn podcast terug op de finale en bespreekt het fenomeen ‘Buuttereednen’. De nieuwe aflevering van Luister De Limburger zal 's avonds te horen zijn op delimburger.nl/podcast.