Jongetje (1) van eerste verdieping flatgebouw gegooid

Print
Jongetje (1) van eerste verdieping flatgebouw gegooid

Afbeelding: ANP

In de Fresiastraat in Ridderkerk is zaterdagavond een jongetje van 1 jaar van de eerste verdieping van een flat naar beneden gegooid.

De dreumes ademt nog, maar is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Naar verluidt is het kindje vanaf de galerij-kant van de vier verdiepingen tellende flat naar beneden gegooid. Er is een 41-jarige man aangehouden. Het is nog onduidelijk wat zijn rol is bij het incident en wat zijn relatie tot het kindje is.

Gillen

Omwonenden hoorden aan het begin van de avond een vrouw gillen. Een buurman zag vervolgens een man tussen geparkeerde auto’s in elkaar zakken. Hij dacht dat hij hulp nodig had, maar bleek eerder in de war of onder invloed te zijn. De ambulance heeft de man overgedragen aan de politie. In het busje begon hij te schreeuwen.

Getuigen melden dat er de laatste tijd vaker een man aan de deur kwam van de woning op de eerste verdieping. Hij wilde naar binnen, maar mocht dat niet van de bewoonster. Of het om dezelfde man gaat, is onduidelijk.

Er is veel politie ter plaatse. Buren zijn gevraagd mee naar het bureau te gaan om te getuigen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen