Oud-perschef Roda JC stadsprins van Sittard

Print
Oud-perschef Roda JC stadsprins van Sittard

Rob Goossens (l) toen hij nog als perschef bij Roda werkte. Afbeelding: Peter Schols

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak -

Rob Goossens is de nieuwe stadsprins van Sittard. Cv de Marotte heeft zijn naam zaterdagavond bekendgemaakt tijdens een speciale avond in De Domijnen.

Goossens werkt bij L1 als marketing-specialist. Volgens zijn Facebookpagina is hij groot fan van de Rolling Stones. Maar opmerkelijk voor een Sittardenaar: ook Roda JC kan volgens zijn pagina op zijn steun rekenen. Dat komt omdat hij in zijn vorige baan perschef was bij de Kerkraadse voetbalclub. Dat ligt gevoelig in de Fortuna-stad: op de Facebookpagina van de Marotte uitten enkelen daar hun ongenoegen over. Maar de felicitaties aan zijn adres hebben duidelijk de overhand.

Rob Goossens gaat Sittard en de Marotte het komende carnavalsseizoen aanvoeren als prins Rob I. Dezelfde avond is Marc Webers onderscheiden met de Orde van de Pappegey voor zijn verdiensten voor het Sittardse carnaval. In de geschiedenis van de Marotte is hij de 147ste ridder in deze orde.