Koen Voesten prins van de Vöskes uit Meerlo

Print
Koen Voesten prins van de Vöskes uit Meerlo

Het nieuwe trio van CV De Vöskes. Afbeelding: Fotohuis Venray

Meerlo -

Koen Voesten (26) is de nieuwe prins van CV De Vöskes uit Meerlo. Zijn adjudanten zijn Joris Gooren (25) en Nick Arts (26).

De drie vormen al jarenlang een hecht vriendenstel. Prins Koen I is monteur van melkrobots van beroep. Adjudant Joris werkt bij de technische dienst van Vorstermans Ventilation en maakt deel uit van de Raad van 11 van de Vöskes. Adjudant Nick heeft HBO-ICT gestudeerd en is nog op zoek naar een baan. Hij is lid van de prinspresentatiecommissie en onderhoudt de website van de vereniging. De prins is een fervent darter, beide adjudanten voetballen in het vijfde team van SV United.

Het trio recipieert zaterdag 26 januari van 20.11 tot 22.11 uur in zaal ’t Brugeind.

Koen Voesten prins van de Vöskes uit Meerlo
Het nieuwe boerenbruidspaar. Foto: CV De Vöskes

Eerder op de avond presenteerde buurtschap Het Dorp het nieuwe boerenbruidspaar in het spel ‘Ik hou van Meerlo’, dat door bruidegom Thomas Martens zelf werd geleid. Hij stelde aan potentiële boerenbruidsparen vragen over Meerlo en carnaval. Niet toevallig kwam de ‘tikkende tijdbom’ met confetti tot ontploffing bij echtgenote Gabriëlle. Hun getuigen zijn Pieter en Peggy Kusters.

Het trouwlustige paar zal zich op carnavalsmaandag verloven in café Oud Meerlo en daags erna in de onecht worden verbonden op het pleintje bij het voormalige gemeentehuis, waarna de bruiloft in zaal ’t Brugeind zal plaatsvinden.

Vooraf werd de nieuwe carnavalsschlager van Meerlo gekozen uit vier liedjes. De Ald Prinse wonnen met hun nummer ‘De Vöskesvastelaovend’. De titel van het liedje is ook het thema van de carnavalsmis op 2 maart.

.