Man (51) gearresteerd na woningbrand in Horst

Print
Man (51) gearresteerd na woningbrand in Horst

Afbeelding: Getty Images

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De politie heeft zondagavond een 51-jarige man in Horst opgepakt. Dat gebeurde op de Weisterbeekstraat in Horst waar een kleine brand in een woning woedde.

Of de man verdacht wordt van het aansteken van de brand, kan de politie niet zeggen. Een woordvoerder laat weten dat er nog onderzoek gedaan wordt naar de oorzaak van de brand. „Daarbij wordt ook gekeken of de brand is aangestoken.”

De politie was met dertien agenten naar de Weisterbeekstraat gesneld. Wat de reden was voor de grote inzet, is volgens de woordvoerder van de politie niet duidelijk. De brandweer rukte uit met twee bluswagens. Het vuur was snel gedoofd. Waar in de woning er brand was, wil een woordvoerder desgevraagd niet zeggen.

Medische check

In de woning werd door de brandweer een persoon aangetroffen. Die werd door brandweervrijwilligers aan de ambulancebroeders overgedragen voor een medische check. Hij bleek niet gewond. Of het gaat om de 51-jarige man, die door de politie is opgepakt is niet duidelijk. Ook is onduidelijk of er op het moment dat het vuur ontstond meer personen in het huis aanwezig waren.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje