HOUSEMUZIEK

Platencontract voor 15-jarige DJ Riley

DJ Riley tijdens Solar in Roermond. © Xzata Music

De 15-jarige DJ Riley uit Kerkrade heeft een platencontract getekend bij Xzata Music in Geleen.

Rob Cobben

Michiel De Jong, manager bij Xzata Music, is lovend over de DJ, die in het dagelijks leven Riley Miseré heet. „Riley geeft ons label energie. Hij is een house-liefhebber pur sang en een unieke DJ die al zijn passie deelt met het publiek.”

Diverse festivalsDe Kerkraadse tiener draaide al op festivals als Groove Garden, Solar Weekend Festival, Castle Of Love, Extrema, Intensss Outdoor. In 2017 won hij als jongste artiest ooit de landelijke Dancetour DJ Clash. Verder was hij te horen op SLAM.FM tijdens de mixmarathon. Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd.

Xzata Music, het label van DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic), is een snelgroeiend label, waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ’s ter wereld. Onder meer Armin van Buuren en Paul van Dyk hebben muziek van het Geleense bedrijf laten horen tijdens shows.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal