HOUSEMUZIEK

Platencontract voor 15-jarige DJ Riley

Print
Platencontract voor 15-jarige DJ Riley

DJ Riley tijdens Solar in Roermond. Afbeelding: Xzata Music

Geleen -

De 15-jarige DJ Riley uit Kerkrade heeft een platencontract getekend bij Xzata Music in Geleen.

Michiel De Jong, manager bij Xzata Music, is lovend over de DJ, die in het dagelijks leven Riley Miseré heet. „Riley geeft ons label energie. Hij is een house-liefhebber pur sang en een unieke DJ die al zijn passie deelt met het publiek.”

Diverse festivals
De Kerkraadse tiener draaide al op festivals als Groove Garden, Solar Weekend Festival, Castle Of Love, Extrema, Intensss Outdoor. In 2017 won hij als jongste artiest ooit de landelijke Dancetour DJ Clash. Verder was hij te horen op SLAM.FM tijdens de mixmarathon. Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd.

Xzata Music, het label van DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic), is een snelgroeiend label, waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ’s ter wereld. Onder meer Armin van Buuren en Paul van Dyk hebben muziek van het Geleense bedrijf laten horen tijdens shows.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen