Maartje Paumen vraagt vriendin ten huwelijk

Print
Maartje Paumen vraagt vriendin ten huwelijk

Afbeelding: Instagram Maartje Paumen

Geleen -

Maartje Paumen, 235-voudig hockeyinternational heeft haar vriendin Savannah in de Oostenrijkse sneeuw ten huwelijk gevraagd. Op haar Instagramaccount schrijft de Geleense ‘And she said YESSSSSSSS!!!!!’.

Paumen is samen met haar vriendin in Oostenrijk waar het huwelijksaanzoek plaatsvond. Het tweetal woonde al samen en gaat dus nu in het huwelijksbootje stappen.

Loopbaan
De oud-hockeyster is na haar hockeycarrière aan de slag gegaan als assistent-trainer van het vrouwenteam van MOP uit Vught. Tijdens haar hockeyloopbaan won Paumen tweemaal olympisch goud met het Nederlands team. In Rio 2016 won ze zilver, daarna beëindigde ze haar interlandcarrière.

In 2011 en 2012 werd Paumen uitgeroepen tot Wereldspeelster van het Jaar. Met 368 goals is ze topscorer aller tijden van de Hoofdklasse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And she said YESSSSSSSS!!!!! ????????????????????

Een bericht gedeeld door Maartje Paumen (@maartjepaumen) op

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →