Nieuw prinsenpaar bij De Bokkeriejers

Print
Nieuw prinsenpaar bij De Bokkeriejers

Prins Guus I en prinses Esmée Afbeelding: De Bokkeriejers

Sint Joost -

CV De Bôkkeriejers uit heeft een nieuw prinsenpaar, te weten Prins Guus I (Ruijten) en Prinses Esmée ( Zillekens ). Zondag 6 januari kwam in een act, gebracht door de Awt Prinse Club, in gemeenschapshuis ’t Patronaat het nieuwe Prinsenpaar naar voren. Tot hun adjudanten werden Wim Ruijten, Bart Maessen, en Danny Thiessen benoemd.

Prins Guus I is 25 jaar. In het dagelijkse leven is Guus werkzaam als meubelmaker bij Fa. MOOI van John van Neer. Zijn hobby’s zijn voetballen bij vv Sint Joost en samen op stap gaan of een festival bezoeken. Prinses Esmée is 21 jaar en woont in Susteren, zij studeert Facility Management aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Als bijbaan werkt zij op de financiële administratie van het servicecentrum MER en als sport beoefent zij kickboksen en fitness.

Het nieuwe Prinsenpaar houdt zondag 27 januari vanaf 17.11 uur receptie in gemeenschapshuis ‘t Patronaat in Sint Joost. Zij voeren dit jaar het carnaval aan onder hun lijfspreuk ‘Mit Guus en Esmée veurop in de polonais is de vastelaovendj noch noait zoa sjoan gewaes’.