Prins Roel I jubileumprins VV De Aester Sjaelen Uul

Print
Prins Roel I jubileumprins VV De Aester Sjaelen Uul

Jubileumprins Roel I komt tevoorschijn in een regen van confetti. Afbeelding: Aester SU

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert -

VV De Aester Sjaelen Uul heeft in de persoon van Roel I (van de Ven) de jubileumprins uitgeroepen. De Peyer vastelaovesvereniging bestaat dit jaar 6x11 jaar.

Roel is geboren op het Hingen als zoon van Joep en Mia van de Ven. Hij woont samen met Liesth en zijn drie kinderen op de Hoogveldsweg. Van beroep is hij hovenier bij hoveniersbedrijf Frank van Kerkom. Eén van zijn grote hobby’s is zingen en bij de Echter Revue Band. Ook is Prins Roel bij verschillende commissies en verenigingen actief, zoals vc Mesh, de Paersstalzèngers, de Neet Nette Prinse, zanger bij de Jònges van de Zank Tribjoet Bend en verder is hij actief in het comité van het Sjlagerkonkoer en Fein op het Plein. Prins Roel I gaat de vastelaovend voor onder zijn spreuk ‘Vastelaovendj Same’, samen met jeugdprins Justin I en vv.de Aester Sjaelen Uul Pej.

De uitroeping vond zaterdag 5 januari plaats in zaal Pejjerhaof, waar tevens het Sjlagerkonkoer 6.6 werd gehouden. Oude vastelaoves-sjlagers waren daarbij in een nieuw jasje gestoken door verschillende groepen die in eerdere jaren aan het Sjlagerkonkoer hadden deelgenomen. De sjlagers werden live gespeeld door de Echter Revue Band. Als laatste werd ‘De magie van vastelaovendj’ gespeeld; de jubileumsjlager van 2019.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje