Ubachsberg heeft nu eindelijk multifunctioneel centrum

De transformatie van de Auw Sjoeël in Ubachsberg naar een multifunctioneel centrum is voltooid. Zaterdag vond de start plaats van de feestmaand waarin diverse activiteiten plaatsvinden om de opening te vieren. De aftrap vormde het concert van fanfare St. Cecilia, pop- en rockband 10FeetUp, de BigBand Heerlen en zanger Geralt van Gemert. Tot en met 11 januari verzorgt de ouderenvereniging diverse activiteiten. Op zondag 20 januari is de open dag. Dan presenteren de gebruikers van het gebouw, de Burgerij, ouderenvereniging Ubachsberg, ZijAktief, de Zonnebloem en de peuterspeelzaal, zich van 12.00 tot 17.00 uur. Ook zijn er die dag optredens van Méghan Janssen, Benny Shallow, trio Puur en fanfare St. Cecilia en geeft de judovereniging een demonstratie. Die dag openen wethouder Ruud Braun, Frank Guldemond (voorzitter stichtingsbestuur) en pastoor Pisters het gebouw feestelijk en wordt een kunstwerk van Josien Huynen onthuld. (Foto’s Peter Lambrichs)
Print

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen