Nieuwe trainer voor Lieke Martens

Print
Nieuwe trainer voor Lieke Martens

Lieke Martens in actie bij Oranje. Afbeelding: ANP

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Sittard -

De vrouwen van FC Barcelona hebben sinds dinsdag een nieuwe trainer.

Na het 0-0 gelijkspel van afgelopen zondag tegen Espanyol, waardoor Barcelona op drie punten achterstand van koploper Atletico Madrid kwam te staan, nam het bestuur afscheid van trainer Fran Sánchez.

Dezelfde dag nog werd besloten dat zijn assistent Lluís Cortés het seizoen af zal maken als trainer van onder meer Lieke Martens. Hij moet er voor zorgen dat Barcelona alsnog kampioen wordt en ook in de Champions League hoge ogen gooit.

Lieke Martens kreeg gisteren verder te horen dat ze zoals verwacht bij de Nederlandse selectie voor het trainingskamp in Zuid Afrika zit. De Oranje vrouwen reizen van 14 tot en met 21 januari af voor de eerste voorbereidingsactiviteit op het WK voor vrouwen dat deze zomer (7 juni tot en met 7 juli) wordt gehouden. Naast Martens maakt ook Dominique Bloodworth - voorheen Janssen - deel uit van de groep van 25 geselecteerden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen