Record aantal teams nemen het tegen elkaar op bij VC Landgraaf

Het 2 tegen 2 volleybaltoernooi van VC Landgraaf, dat afgelopen zondag plaatsvond in Sporthal de Baneberg, kende dit jaar een record aantal deelnemers. Maar liefst 46 teams, jong en oud gemengd, streden aan weerszijden van het volleybalnet tegen elkaar voor de prijzen in verschillende categorieën. Ouders speelden samen met hun kinderen, zodat ze hen een beetje op weg konden helpen tijdens de wedstrijden. Na het sporten stond nog een gezellige ‘après volleybal party’ op het programma, waarbij de gespeelde wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje nog eens besproken konden worden. (Foto’s Marc Ploum)
Print

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen