Golfbraekers met vastelaovesgezèt langs de deuren in Wessem

Print
Golfbraekers met vastelaovesgezèt langs de deuren in Wessem
Wessem -

Carnavalsvereniging de Golfbraekers uit Wessem gaat zaterdag 12 januari op pad met de nieuwe vastelaovesgezèt.

De krant wordt huis-aan-huis aangeboden door prins Han I met zijn adjudanten Roel en Joost, jeugdprins Len I en prinses Fem, ondersteund door hun adjudanten Stef en Julie, de Braekerkes, het boerebroedspaar Iwan en Esther en de raad van elf en de damesgarde.

De carnavalskrant van de Golfbraekers bevat naast de gebruikelijke wetenswaardigheden en ‘bijna waarheden’ dit jaar tevens een terugblik op het 4x11 jubileumjaar. Het team van Paparazzi-fotografen speurde het hele jaar door naar verrassende primeurs. De rondgang start om 13.00 uur. De vastelaovesgezèt wordt voor de prijs van 4,50 euro aangeboden. Voor 1 euro extra kunnen inwoners van Wessem tevens in het bezit komen van de prinsenposter. Wie niet thuis is tijdens de rondgang, kan terecht bij een van de leden van de raad van elf.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen