Video: Louisa en Rowan geven gas in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Print
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Louisa en Rowan uit Steyl, bekend van het tv-programma Onze Transgender Liefde, zijn vanaf woensdag terug op de buis. Ditmaal niet met een eigen realitysoap, maar ze gaan de weg op in het RTL 5-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Louisa zit zelf niet achter het stuur, ze staat haar echtgenoot Rowan bij die soms wel 50 kilometer per uur te hard rijdt. Zij vindt dat Rowan heel wat kan verbeteren als hij achter het stuur zit. ,,Zijn rijgedrag kun je een beetje mixen met de Knight Rider en Need for Speed. Het is gewoon knallen en rijden”, zegt Louisa.

Gas geven
Op een dag zag Louisa het programma voorbij komen op de tv. Ze kreeg het idee om haar man op te geven en benaderde haar manager. Die regelde de inschrijving en het duo werd uitgenodigd voor een proefrit. Louisa: ,,Rowan houdt ervan om het gaspedaal in te drukken en daar kan ik bang van worden. Maar als hij met de kleine in de auto rijdt, rijdt hij net als een opa. Heel langzaam en puntje precies.”

Volgens Louisa vindt Rowan zichzelf geen slechte chauffeur. ,,Nee absoluut niet. Hij noemt zichzelf de beste coureur van Nederland.”

Grappige scènes
Rowan krijgt diverse opdrachten die zo zijn opgesteld dat het weleens lastig is deze succesvol te voltooien. Veel kan én mag ze niet loslaten over het programma. ,,Het wordt wel hilarisch kan ik je verzekeren.”

De Slechtste Chauffeur van Nederland is woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen