Grenslaup Vosseven: genieten boven presteren

Print
Grenslaup Vosseven: genieten boven presteren
Stramproy -

Met het startschot op zondag 20 januari om 10.00 uur vertrekken de deelnemers aan de Grenslaup Vosseven tegelijkertijd voor alle afstanden. Over vier uitgezette parcoursen van 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km en 5,6 km kunnen dan anderhalf uur lang rondjes worden gelopen. De verschillende afstanden staan met gekleurde pijlen aangegeven en kunnen naar eigen inzicht worden gevolgd.

Er wordt geen uitslag opgemaakt. Wel staat een klok opgesteld om de finishtijd aan te geven. Na het finishen wordt desgewenst een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum verstrekt. De afstand kan zelf worden ingevuld.

De tijdcontrole loopt tot 11.30 uur. Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij Natuurlijk Genieten Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy. De deelnamekosten bedragen 2 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen kosteloos meedoen. Onder de deelnemers worden per editie drie waardebonnen van Natuurlijk Genieten Nieuw Vosseven verloot. Degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen, maken na afloop van de loop van juni kans op een dinerbon.

Genieten van de natuur en de grensstreek bij en om het Vosseven gaat boven prestatie bij deze trimloop. Wandelen is trouwens ook mogelijk. Vanaf Natuurlijk Genieten voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerplaatsen zijn in ruime mate voorhanden.

Kijk hier voor meer informatie over de loop. Voor vragen: wilmavanmuijen@concepts.nl

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje