Harmonie Amicitia Vilt eert 14 jubilarissen

Print
Harmonie Amicitia Vilt eert 14 jubilarissen

De jubilarissen van Amicitia Vilt. Afbeelding: Eigen foto

Vilt -

Harmonie Amicitia Vilt vierde in december haar jaarlijkse Sint-Caeciliafeest. Bij deze gelegenheid werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet.

De Caeciliaviering was tevens de afsluiting van het jubileumjaar. De dag werd begonnen met het opluisteren van de mis in de parochiekerk van Berg en Terblijt.

Rond het middaguur opende voorzitter Ad Kleinjans het feest in gemeenschapshuis Cascade met een korte terugblik op het afgelopen verenigingsjaar. Vervolgens werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit gebeurde in vijf blokken met muzikale intermezzo’s van enkele jeugdleden en van het saxofoonkwartet dat voor deze gelegenheid in het leven was geroepen.

De jubilarissen, die ook werden gehuldigd door de heer Prevoo van de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen, waren: Jean Grispen (75 jaar), Nico Huntjens (60 jaar), Jen Blom en Martin Martens (50 jaar), Guido en Vivianne Braeken (40 jaar), Karin America, Agnes Blom, Marian Cornelisse, Nettie Duijsings, Vera Lebouille, Corry Sluijsmans, Lian Sporken en Anna Willms (25 jaar).

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje