Doneeractie voor vrouw van overleden Heerlense Huis Vol-vader Michel (57)

Print
Doneeractie voor vrouw van overleden Heerlense Huis Vol-vader Michel (57)

Afbeelding: NPO

Heerlen / Hoensbroek -

Op internet is een doneeractie opgezet voor de weduwe van de Heerlense Michel Quaedackers. De 57-jarige Michel is dinsdag plotseling overleden.

Michel, die vier jaar geleden te zien was in het NPO-programma Een Huis Vol laat 12 kinderen achteren waarvan de jongste net vier maanden oud is.

Lot van gezin

Initiatiefneemster Amber Fernandes streeft ernaar om 15.000 euro op te halen voor de weduwe. ,,Moeder Nadine staat er immers plotseling alleen voor en er moet veel geregeld worden. Met het geld zou Nadine bijvoorbeeld de uitvaart van Michel kunnen betalen. Ook geeft dit bedrag haar even wat ademruimte en kan het verlies van inkomsten van Michel tijdelijk worden opgevangen”, zegt ze.

Amber en Nadine kennen elkaar niet, maar Amber trekt zich het lot van dit gezin erg aan. Donderdagmiddag stond de teller al op 410 euro.

‘Nare droom’

Nadine bracht het nieuws woensdag naar buiten. Via Facebook sprak ze van een ‘nare droom’. Nadat haar man dinsdagochtend niet ontwaakte uit zijn slaap, werd duidelijk dat er iets flink mis was. Reanimatie mocht niet meer baten. ,,Lieve schat, waarom nou? Waarom? Kon je maar gewoon terugkomen en was het maar een nare droom.”

Lees ook:Heerlense Huis Vol-vader Michel (57) plotseling overleden