Winnaars bekend allerlaatste 2 kaarten Buuttefinale

Print
Winnaars bekend allerlaatste 2 kaarten Buuttefinale

Afbeelding: De Limburger

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - Vrijdagavond 11 januari vindt de finale plaats van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap. Deze keer gevuld met 7 buuttereedners afkomstig uit alle windstreken van Limburg. Uit vele duizenden aanmeldingen is uiteindelijk één winnaar getrokken die met de 2 allerlaatste kaarten naar de finale mag.

De gelukkige is Mieke Aben uit Roermond. Ze was zeer verheugd dat ze in haar stad bij de finale aanwezig mag zijn. Samen met haar partner zal ze getuige zijn van een memorabele avond. Geen van de 7 finalisten is ooit eerder Groot Limburgs Buuttekampioen geworden. Met ruim 30% van de stemmen is Henrie van Geneijgen favoriet onder de deelnemers van de poll. Wie zal het zeggen!

Volg LIVE de prijsuitreiking
Diegene zonder kaarten kunnen de prijsuitreiking live volgen op de Facebookpagina, de website en via de nieuwsapp van De Limburger. Rond de klok van 23.00 start de livestream en wordt bekendgemaakt wie de Groot Limburgs Buuttekampioen van 2019 zal zijn.

Ruime samenvatting
Op zondag om 11.11 kun je de samenvatting bekijken op de website en nieuwsapp van De Limburger. Schrijf je in op de nieuwsbrief van De Limburger Vastelaovend om als eerste de beelden van alle 7 buuttereedners te bekijken.