Maatschappelijke invulling voormalig schoolgebouw Nunhem

Print
Maatschappelijke invulling voormalig schoolgebouw Nunhem

Schilderen is een van de vormen van dagbesteding die Care+ aan gaat bieden. Afbeelding: Getty Images

Nunhem -

Zorgorganisatie Care+ gaat in de voormalige basisschool van Nunhem een dagbesteding inrichten voor ongeveer dertig personen. Het college van B en W geeft daarvoor toestemming. Ook De Verbinding, die weerbaarheidstrainingen gaan geven aan kinderen, krijgen de beschikking over een lokaal.

Care+ zal in eerste instantie voor de periode van een jaar gebruikmaken van het gebouw aan de Mariënschootstraat, met een optie tot verlenging van maximaal twee jaar. Voordat het college van B en W toestemming gaf aan de twee organisaties werden inwoners van Nunhem geconsulteerd over het plan. Zij toonden zich positief.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen