Voorverkoop kaarten Vastelaoves Promsconcert De Leudalzangers van start

Print
Voorverkoop kaarten Vastelaoves Promsconcert De Leudalzangers van start

De Leudalzangers voeren de ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’ uit. Afbeelding: Antoine Bongers

Heythuysen -

De voorverkoop van de kaarten voor het Vastelaoves Promsconcert ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’ van De Leudalzangers gaat op 16 januari van start.

De afgelopen jaren was het concert een groot succes en waren de plaatsen al vroeg uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen heeft het koor besloten om al vroeg te starten met de verkoop van de gereserveerde kaarten voor het Vastelaoves Promsconcert op zondag 24 februari, om 14.11 uur in cultuurcentrum De Bombardon in Heythuysen. Deze 6e editie is weer een nieuwe mix van klassieke flair, bekende internationale melodieën, Limburgse schwung en carnavalsschlagers. Voor dit Vastelaoves Promsconcert hebben De Leudalzangers dit jaar de samenwerking gezocht met de sopraan Daphne Ramakers en de tenor Pascal Pittie. Meer informatie vind je hier.

Kaartverkoop bij Verheggen Mode, Dorpstraat 33 in Heythuysen of via pr@leudalzangers.nl Entreeprijs voorverkoop vijftien euro, entree dagkassa 17 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen